SOEP:
• Aspergesoep met reepjes ei en ham
KOUD:
Rundercarpaccio met truffelmayo en vers geschaafde Parmezaanse kaas
• Croissants
• Diverse luxe broodjes
• Beleg: gerookte kip, achterham, jong belegen kaas, brie,
roompaté.
• Zoet: hagelslag, pindakaas, chocopasta, jam.
• Gekookte eieren
WARM:
• Uitgebakken spekjes
• Omelet met groenten
• Kalfsragout met hele champignons met mini pasteitjes
• Rundersukade met stroganoffsaus
DESSERT:
• Hangop van passievrucht en mango
• Crème brûlée
• Tiramisu
• Appeltaartje
• Mousse van advocaat
• Vers fruit
Er wordt een assortiment geleverd(3 p.p.)
• Huisgemaakte bonbons voor bij de koffie of thee.
prijs: 19,50 p.p.
U kunt het paasbuffet reserveren door bij voorkeur een mail te sturen aan
info@phvsalis.nl of bel 06 23880525 of via het contactformulier op de website
(Marcel Moors)
U kunt het buffet ophalen op 1e paasdag (4 april)of 2e paasdag (5 april) tussen 9.00 en 14.00 uur.
Het warme gedeelte kunt u opwarmen door ruim een uur voordat u gaat dineren,
heet water in de te gieten en de bijgeleverde brandertjes aan te
steken.
Borden en bestek zijn inclusief en wij doen de afwas zelfs voor u.