Paasbrunch

 

SOEP:

• Aspergesoep met reepjes ei en ham

 

KOUD:

Rundercarpaccio met truffelmayo en vers geschaafde  Parmezaanse kaas

• Croissants

• Diverse luxe broodjes

• Beleg: gerookte kip, achterham, jong belegen kaas, brie,

roompaté.

• Zoet: hagelslag, pindakaas, chocopasta, jam.

• Gekookte eieren

 

WARM:

• Uitgebakken spekjes

• Omelet met groenten

• Kalfsragout met hele champignons met mini  pasteitjes

• Rundersukade  met stroganoffsaus

 

DESSERT:

• Hangop van passievrucht en mango

• Crème brûlée

• Tiramisu

• Appeltaartje

• Mousse van advocaat

• Vers fruit

Er wordt een assortiment geleverd(3 p.p.)

• Huisgemaakte bonbons voor bij de koffie of thee.

 

prijs: 19,50 p.p.

 

U kunt het paasbuffet reserveren door bij voorkeur een mail te sturen aan

info@phvsalis.nl of bel 06 23880525 of via het contactformulier op de website

(Marcel Moors)

U kunt het buffet ophalen op 1e paasdag (4 april)of 2e paasdag (5 april) tussen 9.00 en 14.00 uur.

Het warme gedeelte kunt u opwarmen door ruim een uur voordat u gaat dineren,

heet water in de te gieten en de bijgeleverde brandertjes aan te

steken.

Borden en bestek zijn inclusief en wij doen de afwas zelfs voor u.