Kookworkshops

Wat is er nu leuker dan gezellig samen culinair bezig zijn?....

Bij Physalis kun je lekker samen koken om daarna van elkaars kookkunsten te genieten en daarmee op een andere manier met elkaar bezig te zijn dan tijdens het gewone dagelijkse leven, denk aan collega's, verenigingen, personeelsfeestjes, families enz.

Hoe ziet zo'n avond eruit?
Chefkok-eigenaar Marcel Moors ontvangt u in zijn goed uitgeruste keuken en sfeervolle zaal met een glaasje bubbels en een petit-four.
Nadat u geproost en geborreld heeft komt Marcel uitleg geven over het te bereiden menu. U kunt zelf aangeven wat u graag wil of een thema bedenken of u laat Marcel een verrassingsmenu samenstellen.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met diëten en allergieën.
Hierna gaat u de keuken in om in groepjes de verschillende gerechten voor te bereiden. Zodra alle gerechten zover zijn dat ze bijna geserveerd kunnen worden gaat het groepje van het voorgerecht hun gerecht afmaken en uitserveren. Dit gebeurt zo met alle andere gerechten. 
Tijdens het koken en dineren geniet u van een gezellig glaasje wijn, bier of fris want de avond is all inclusive dus u laat zich lekker verwennen!

Even alles op een rij:
-Mogelijk vanaf 8 personen
-duur 5 uur
-ontvangst met bubbels en een petit four
-inclusief drank (koffie-thee-bier-wijn-fris)
-4 gangen diner
-gepersonaliseerd receptenboekje wat u mee naar huis mag nemen
-kosten € 57,50 all inclusive

Mocht dit bedrag niet in uw budget passen, neem dan gerust contact met ons op om te kijken of we er op een andere manier samen uit kunnen komen door bijv. de tijd in te korten en/of het menu minder uitgebreid samen te stellen.

Marcel Moors 
Physalis Catering en Kookstudio
Tel: 0031623880525